Rozwój IT na wysokim poziomie
KURSY - SZKOLENIA - DORADZTWO - WDROŻENIA - WYNAJEM SPRZĘTU
dokumentacja medyczna

CEL SZKOLENIA:

 

Na naszym kursie poznają państwo dwa programy do obsługi gastronomii Gastro Szef i Gastro Pos. GASTRO POS to nowoczesny system sprzedaży na ekrany dotykowe. GASTRO SZEF przeznaczony jest do kontroli i prowadzenia gospodarki magazynowej, dzięki synchronizacji z GASTRO POS-em dane widoczne w programie są zawsze aktualne i dają podgląd w realne stany magazynowe. Po odbytym szkoleniu, zdobędą Państwo wiedzę z zakresu obsługi obydwóch modułów, niezbędnych w każdej gastronomii.

 

PROGRAM SZKOLENIA:

 

Rozdział I

  • Wstęp do programu Gastro Szef

  • Pierwsze spojrzenie

  • Praca z programem Szef

  • Artykuły

    • Artykuły

    • Dodaj wiele

    • Cennik

      • Zmiana cennika bez kalkulacji

      • Ceny promocyjne

      • Ceny zakupu

    • Grupy artykułów

    • Artykuł dostawców

  • Sprzedaż

    • Rejestr rachunków

    • Nowa faktura

      • Faktura VAT

      • Faktura zaliczkowa

      • Faktura proforma

      • Faktura VAT Marża

      • Faktura wewnętrzna

      • Faktura do dokumentu

    • Nowy dokument

      • Wydanie na zewnątrz

      • Planowanie imprez

      • Sprzedaż z kas

    • Kartoteka dokumentów

    • Planowanie imprez

    • Kasa

      • Rejestr dokumentów

      • Nowy dokument KP

      • Nowy dokument KW

  • Magazyn

  • Kontrahenci

  • Raporty i zestawienia

  • Administracja

  • Panel grupujący

Rozdział II

  • Wstęp do programu Gastro POS

  • Uwagi wstępne

  • Pierwsze spojrzenie

  • Praca z POS-em

  • Obsługa zamówień

    • Wybór typu sprzedaży w lokalu

      • Na stolik

      • Z opisem słownym

      • Na kartę

    • Wybór typu sprzedaży na wynos

      • Na wynos z dostawcą

      • Na wynos bez dostawy

    • Zamówienia z orderingu i call-center

  • Zamówienia

    • Tworzenie zamówień

      • Nadanie rabatu do pozycji

      • Dodanie notatki

      • Oznaczenie odebranych potraw

      • Zmiana wagi produktów ważonych

      • Strona pozycji zamówienia

      • Podglądy receptury

      • Zmiana poziomu ceny

      • Zwiększenie/zmniejszenie ilości

      • Kolejność serwowania potraw

      • Dodatkowe funkcje

      • Łączenie/dzielenie zamówień

      • Rachunki zamknięte

    • Rozliczenie zamówienia

    • Nowa faktura

 

ADRESACI SZKOLENIA:

 

Szkolenie adresowane jest do osób, które chcą poznać obsługę oraz zarządzanie programem Gastro Pos i Gastro Szef. Szkolenie może być przeprowadzone dla najnowszej wersji oprogramowania oraz GASTRO POS i SZEF Klasyka.

 

CZAS TRWANIA:

 

10 godzin dydaktycznych.

 

 

KOSZT SZKOLENIA:

 

1200 zł brutto / 1 os.

  • Powyższa cena obowiązuje przy grupach 4-6 os.

  • Istnieje możliwość zorganizowania szkoleń dla indywidualnych grup na Państwa zlecenie

  • W przypadku grup zorganizowanych istnieje możliwość negocjacji cen oraz dopasowania do Państwa wymagań organizacji i programu szkolenia

gastro logo
ODWIEDŹ POZOSTAŁE NASZE STRONY:
PARTNERZY